Rydding, tømming og rengjøring av dødsbo

ØHRN har spesialisert seg på rydding, tømming og rengjøring av dødsbo. Vi har over 20 års erfaring og vet hvor vanskelig det kan være å rydde opp i dødsbo til en som står deg nær.

Vi gjør alltid vårt ytterste for at du skal oppleve god service i alle ledd, fra første telefonsamtale til tilbakelevering av nøkkel.

Etter at de/dere har tatt ut de deler av innboet dere ønsker å beholde, foretar vi en fullstendig sortering og bortkjøring av resterende inventar. Alt av innbo blir sortert. Møbler, gjenstander og annet som kan ha en annenhåndsverdi leveres blant annet til ulike veldedige organisasjoner i kommunen. Det som kastes leveres på godkjente mottak. Rengjøring utføres etter avtale. Ikke alle boliger er verdt å totalrengjøre da det ofte er oppussingsobjekt.

Pris 

Vi jobber i 90 prosent av tilfellene med fastpris, da har du som kunde forutsigbarhet. Ring oss på 406 43 409 så kommer vi på gratis og uforpliktende befaring. Du vil motta et skriftlig tilbud innen 24 timer.

Vi er registrert i arbeidstilsynets renholdsregister.

arveoppgjor

Alt du trenger du å vite om dødsbo
Hva er et dødsboskifte? Trenger du hjelp til å gjennomføre arveoppgjøret? Er arvingene uenige om arveoppgjøret? Hvem skal gjøre hva? Hva om ingen av arvingene har tid til å ta seg av arveoppgjøret? Hvor kan du få hjelp til arveoppgjøret?  Alt dette og mye mer finner du svar på hos NorJus sine sider.

Arveoppgjor.no

Salg av eiendeler
Prøve å selge over internett eller gjennom avisannonser, eller du kan tilby dem til brukthandler, antikvitetshandler eller selge på auksjon. Vær for øvrig oppmerksom på at vanlig innbo har lav eller ingen verdi.

NorJus, 2016

Vask og rydding
Dette er imidlertid en omfattende jobb, som profesjonelle som regel gjør bedre og raskere enn det arvingene selv vil klare. Det finnes enkelte useriøse firmaer innen rengjøring og rydding.  Engasjerer du et firma som tilbyr vaskejobben til en lav pris, risikerer du at det ikke blir vasket skikkelig.

NorJus, 2016

rydde, rydder, bærer ut, vi rydder dødsbo, rydde dødsbo, tømme dødsbo, dødsboet, hus, enebolig, begravelsesbyrå, leiligheter, boliger, leilighet, rydding, avfall, skrot, rusk, rask, srot, møbler, sofa, bære, bærer, bærere, container, kontainer, bil, ryddebil, notodden, meheia, kongsberg, mjøndalen, krokstadelva, drammen, steinberg, solbergelva, drammen, åmot, geithus,  lier, holmestrand, asker, lierbyen, tønsberg, bærum, sylling, hønefoss, buskerud, vikersund, telemark, vestfold, akershus, hvittingfoss, sande, hokksund, stenberg