Rydding og tømming av dødsbo i Kongsberg

Vi rydder dødsbo i Kongsberg.Vi har lang erfaring og vet hvor vanskelig det kan være å rydde opp i dødsbo til en som står deg nær. For mange er dette en tung tid og man har nok med å ta vare på seg selv. Vi gjør alltid vårt ytterste for at du skal oppleve god service i alle ledd, fra første telefonsamtale til tilbakelevering av nøkkel. 

Bruk tid på det som betyr noe for deg, ta ut det du ønsker å beholde og la resten ligge. Vi rydder alt. Etter at du har tatt ut det du ønsker å beholde av innboet, foretar vi en fullstendig sortering og bortkjøring av resterende inventar. Vi har lang erfaring og er effektive i arbeidet. Alt av innbo blir sortert. Møbler, gjenstander og annet som kan ha en annenhåndsverdi forsøker vi å gi bort. Det som kastes leveres til Norsk Gjenvinning på Gomsrud.

Pris

Vi jobber med fastpris så du som kunde har forutsigbarhet. Du far en pris for hele prosessen som inkluderer rydding, sortering, bortkjøring og avfallsbehandling. Ring oss på 406 43 409 så kommer vi på gratis og uforpliktende befaring. Vi holder til i Kongsberg kommer på rask befaring. 

Ingen jobb for liten og ingen jobb for stor

Mange har klart å rydde opp etter seg før livets slutt, men de fleste har ikke det. Vi har sett det meste. Vi rydder i svært ryddige boliger til helt ekstreme tilfeller. Vi har forståelse for at mange har hatt en vanskelig livssituasjon. Vi rydder og tømmer alt fra små leiligheter til større eneboliger og eiendommer. Ta kontakt så ser vi hvordan vi kan hjelpe deg eller dere.

Rydde og tømme dødsbo

Alt du trenger du å vite om dødsbo
Hva er et dødsboskifte? Trenger du hjelp til å gjennomføre arveoppgjøret? Er arvingene uenige om arveoppgjøret? Hvem skal gjøre hva? Hva om ingen av arvingene har tid til å ta seg av arveoppgjøret? Hvor kan du få hjelp til arveoppgjøret?  Alt dette og mye mer finner du svar på hos NorJus sine sider.

Arveoppgjor.no

Vask og rydding
Dette er imidlertid en omfattende jobb, som profesjonelle som regel gjør bedre og raskere enn det arvingene selv vil klare. Det finnes enkelte useriøse firmaer innen rengjøring og rydding.  Engasjerer du et firma som tilbyr vaskejobben til en lav pris, risikerer du at det ikke blir vasket skikkelig.

NorJus, 2016

Salg av eiendeler
Prøve å selge over internett eller gjennom avisannonser, eller du kan tilby dem til brukthandler, antikvitetshandler eller selge på auksjon. Vær for øvrig oppmerksom på at vanlig innbo har lav eller ingen verdi.

NorJus, 2016

arveoppgjor

rydde, rydder, tømme, tømmer, dødsbo, rydding av dødsbo, rydde dødsbo, tømme dødsbo, dødsboet, hus, enebolig, begravelsesbyrå, leiligheter, boliger, leilighet, rydding, avfall, skrot, rusk, rask, rot, møbler, sofa, bære, bærer, bærere, container, kontainer, bil, ryddebil, asker, bærum, akershus, hvittingfoss,