Rydding og tømming av dødsbo i tidligere Nedre Eiker kommune

Vi rydder og tømmer dødsbo i Mjøndalen, Solbergelva, Krokstadelva og Steinberg. Små og store boliger. Leiligheter, hus og eiendommer. Vi fjerner alt av løst inventar i boligen så det blir klart for rengjøring. Vi har bærekraftige løsninger for behandling av avfall så du kan være trygg på at det blir riktig håndtert. Vi gjør alltid vårt ytterste for at du skal oppleve god service i alle ledd, fra første telefonsamtale til tilbakelevering av nøkkel.

Hva må du gjøre

Gjennomgå boligen og ta med det som du ønsker å beholde. Er det noe av verdi som du ikke vil ha og som du tenker kan selges så benytt finn.no. Resten lar du ligge. Og du trenger ikke rydde. Vi foretar en fullstendig sortering og bortkjøring av resterende inventar. Møbler og annet som kan ha en annenhåndsverdi forsøkes å gis bort.

Pris | Pristilbud

Du får et skriftlig tilbud med fastpris. Et tilbud med klare frister for når jobben starter og skal være gjort. Med fastpris er alt inkludert; rydding, tømming, bortkjøring og avfallsbehandling. Det vil ikke være noen overraskelser og du skal være trygg på at jobben blir utført etter avtale. Vi kommer på en gratis og uforpliktende befaring og du vil motta tilbudet samme dag.

Flyttevask | Rengjøring 

Vi har gode sertifiserte samarbeidspartnere for rengjøring av boliger. Alle virksomheter som tilbyr renholdstjenester skal være godkjent av Arbeidstilsynet. Og det er forbudt å kjøpe renholdstjenester fra virksomheter som ikke er godkjent. Så ved privat kjøp av renholdstjenester er man pliktet til å sjekke renholdsregisteret. Med våre samarbeidspartnere er du sikret en smertefri overlevering av boligen.

Ingen jobb er like

Noen har klart å rydde opp etter seg før livets slutt, men de fleste har ikke det. De fleste har skuffer, skap, kjeller, boder og garasjer fylt med ting. Vi har sett det meste, fra svært ryddige boliger til ekstreme tilfeller. Vi har forståelse for at noen har hatt en vanskelig livssituasjon. Å rydde opp i et dødsbo kan være omfattende. Og vi vet hvor vanskelig det kan være å rydde opp i dødsbo til en som står deg nær. Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg, så ta kontakt med oss..

arveoppgjor

Alt du trenger du å vite om dødsbo
Hva er et dødsboskifte? Trenger du hjelp til å gjennomføre arveoppgjøret? Er arvingene uenige om arveoppgjøret? Hvem skal gjøre hva? Hva om ingen av arvingene har tid til å ta seg av arveoppgjøret? Hvor kan du få hjelp til arveoppgjøret?  Alt dette og mye mer finner du svar på hos NorJus sine sider.

Arveoppgjor.no

Vask og rydding
Dette er imidlertid en omfattende jobb, som profesjonelle som regel gjør bedre og raskere enn det arvingene selv vil klare. Det finnes enkelte useriøse firmaer innen rengjøring og rydding.  Engasjerer du et firma som tilbyr vaskejobben til en lav pris, risikerer du at det ikke blir vasket skikkelig.

NorJus, 2016

Salg av eiendeler
Prøve å selge over internett eller gjennom avisannonser, eller du kan tilby dem til brukthandler, antikvitetshandler eller selge på auksjon. Vær for øvrig oppmerksom på at vanlig innbo har lav eller ingen verdi.

NorJus, 2016

rydde, rydder, bærer ut, vi rydder dødsbo, ryddeing av dødsbo, rydde dødsbo, tømme dødsbo, dødsboet, hus, enebolig, begravelsesbyrå, leiligheter, boliger, leilighet, rydding, avfall, skrot, rusk, rask, rot, møbler, sofa, bære, bærer, bærere, container, kontainer, bil, ryddebil, Mjøndalen, Solbergelva, Steinberg, Stenset, Krokstadelva