Rydding, tømming og rengjøring av dødsbo i Hole

Øhrn Avfallstaxi har spesialisert seg på rydding, tømming og rengjøring av dødsbo i Hole. Vi har over 20 års erfaring og vet hvor vanskelig det kan være å rydde opp i dødsbo til en som står deg nær. Overlater du jobben til oss vil vi utføre jobben med verdighet. Vi gjør alltid vårt ytterste for at du skal oppleve god service i alle ledd, fra første telefonsamtale til tilbakelevering av nøkkel. Tillit er viktig, og vi kan tilby gode referanser for å underbygge vår seriøsitet.

Etter at pårørende har tatt ut de deler av innboet de ønsker å beholde, foretar vi en fullstendig sortering og bortkjøring av resterende invetar. Alt av innbo blir sortert. Det som kastes leveres på godkjente mottak. Møbler, gjenstander og annet som kan ha en annenhåndsverdi leveres blant annet til ulike veldedige organisasjoner i Hole kommune.

Vi jobber i 90 prosent av tilfellene med fastpris, da har du som kunde forutsigbarhet. Ring oss på 406 43 409 så kommer vi på gratis og uforpliktende befaring. Du vil motta et skriftlig tilbud innen 24 timer.

Alt du trenger du å vite om dødsbo
Hva er et dødsboskifte? Trenger du hjelp til å gjennomføre arveoppgjøret? Er arvingene uenige om arveoppgjøret? Hvem skal gjøre hva? Hva om ingen av arvingene har tid til å ta seg av arveoppgjøret? Hvor kan du få hjelp til arveoppgjøret?  Alt dette og mye mer finner du svar på hos NorJus sine sider.

Arveoppgjor.no

Vask og rydding
Dette er imidlertid en omfattende jobb, som profesjonelle som regel gjør bedre og raskere enn det arvingene selv vil klare. Det finnes enkelte useriøse firmaer innen rengjøring og rydding.  Engasjerer du et firma som tilbyr vaskejobben til en lav pris, risikerer du at det ikke blir vasket skikkelig.

NorJus, 2016

Salg av eiendeler
Prøve å selge over internett eller gjennom avisannonser, eller du kan tilby dem til brukthandler, antikvitetshandler eller selge på auksjon. Vær for øvrig oppmerksom på at vanlig innbo har lav eller ingen verdi.

NorJus, 2016

arveoppgjor

rydde, rydder, bærer ut, vi rydder dødsbo, ryddeing av dødsbo, rydde dødsbo, tømme dødsbo, dødsboet, hus, enebolig, begravelsesbyrå, leiligheter, boliger, leilighet, rydding, avfall, skrot, rusk, rask, rot, møbler, sofa, bære, bærer, bærere, container, kontainer, bil, ryddebil, asker, bærum, akershus, hvittingfoss,